top of page
Wood Products

MEISTÄ

CNC-PUUNTYÖSTÖ

CNC-puuntyöstöä moneen eri tarpeeseen. Tarjoamme perinteiset rakennusalan puusepäntyöt modernilla otteella. Olemme erikoistuneet CNC-puuntyöstöön ja pystymme valmistamaan lukuisia erilaisia puutuotteita monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin aina pienemmistä kylteistä suurempiin kalusteisiin.

 

Huipputekniikkaa hyödyntävillä puuntyöstön laitteilla teemme laadukkaat, tarkat ja luotettavat tuotteet pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. 


Erikoisosaamistamme on etenkin erilaisten kaluste-, sisäverhous- ja puulevyjen CNC-työstö ja CNC-muotojyrsintä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

 

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset räätälöityä ja yksityiskohtaista puusepän ja puuntyöstön palvelua!

TOTEUTTAMIAMME PALVELUITA

Olemme tehneet CNC-puuntyöstöllä muun muassa seuraavanlaisia projekteja:
 

  • Reikien poraus

  • Muotojyrsintä: kyltit ja mallit osien asennukseen

  • Keittiötasot ja altaan upotukset

  • Kiipeilyseinät

  • Puolapuut

  • Saunanlauteet

  • Puurunkoiset oleskelutilat esim. räätälöidyillä lohenpyrstöliitoksilla 


Teemme myös pienempiä töitä ja toimituseriä, kuten leikkuulautoja tekstillä, hääkylttejä ja lasipurkkien kansia, sekä prototyyppejä, mallisarjoja ja niiden yksittäiskomponentteja.

SAHAUSPALVELU

Helpota työtäsi, sahauta levysi meillä !

Seinäsahamme mahdollistaa sahauspalvelut asiakkaiden omista levyistä joustavan aikataulun mukaisesti mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Tarpeen vaatiessa voimme myös hoitaa CNC-koneellamme työtasojen allasupotukset ja muotoajot toiveidenne mukaan. Suuremmissa erissä voimme tarjota täyden palvelun paketin, hankimme haluamasi levyt ja leikkaamme ne lopulliseen muotoonsa. 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
logo (1).png
drop.png
1666183722780.jpg
CNC
PUUNTYÖSTÖKONE
1693782506770.jpg

CNC-koneemme on tarkoitettu erityisesti ovien, ikkunoiden ja kalusteiden valmistamiseen, mutta pystymme tekemään paljon muutakin. Tuotteiden raaka-aineina voidaan käyttää puuta, levyjä ja muovia.


METALLISORVI
1000043963.jpg

Välillä tulee eteen tilanteita, joissa pitää saada pieniä metalli- ja muoviosia sorvattua. Metallisorvimme hoitaa homman. 


ALAJYRSIN
1000043956.jpg

Laitteistoistamme löytyy myös alajyrsin, joka taipuu erilaisiin muotojyrsintöihin hyvin kattavasti. Laitteeseen löytyy valmiina monia teriä, mutta terät saadaan myös räätälöityä vastaamaan asiakkaan muototarpeita paremmin. 

METALLIPORA/
JYRSIN

Laitteistomme metallipora/jyrsin toimii poran ominaisuuden lisäksi mm. jyrsintöihin ja urien ja kierteiden työstöön. 

SÄTEISSAHA PUU-TAVARAN SAHAUKSEEN
1000043953.jpg

Säteissahalla luonnistuu materiaalien määrämittaisuuteen katkaiseminen. 

SEINÄSAHA
LEVYJEN SAHAUKSEEN
1693782520773.jpg

Seinäsahamme ansiosta saamme jopa 4x2,2 metristen elementtien työstön hoidettua. 

VANNESAHA
vannesaha.jpg

Konevalikoimamme uusin tulokas on kuvassa näkyvä vannesahamme, jonka päivitimme tähän päivään. Sillä luonnistuu niin muoto-, kuin halkaisusahauksetkin.

bottom of page